استفاده از فناوری سوپرفریم در طراحی و ساخت ساختمان ها
استفاده از فناوری سوپرفریم در طراحی و ساخت ساختمان ها به صورت فایل pptx بوده و شامل ۳۲ اسلاید مصور کامل و قابل ویرایش است.
چکیده ای از فایل :
حتی اگر کلیه ضوابط آییننامه زلزله از نظر طراحی و محاسبات رعایت شده باشد، با اجرای سنتی و دخالت انسان در اجزای مقاوم کننده ساختمان همانند بتنریزی ها و جوشکاری ها هرگز نمیتوان به یک سازه مناسب دست پیدا کرد. ساختمان حتی اگر در محدوده کوچکی اشکال اجرایی داشته باشد، در زمان وقوع زلزله از آن ناحیه، آسیبدیده و خرابی به سایر نقاط سرایت خواهد نمود.
در کشور ژاپن ترجیح میدهند که ساختمانهای مسکونی را با اسکلت بتن آرمه بنا کنند. اسکلت فلزی بیشتر برای اجرای ساختمانهای اداری و تجاری، ایستگاهها و غیره مورد استفاده قرار میگیرد.
پلان ساختمان به شکل ساده و متقارن در دو امتداد عمود بر هم و بدون پیشآمدگی و پسرفتگی زیاد باشد و از ایجاد تغییرات نامتقارن پلان در ارتفاع ساختمان نیز احتراز شود.
عناصری که بارهای قائم را تحمل مینمایند در طبقات مختلف بر روی هم قرار داده شوند تا انتقال بار این عناصر به یکدیگر با واسطه عناصر افقی صورت نگیرد.
سوپروال یا دیوار برشی مرکزی هسته اصلی باربر نیروهای قائم و به خصوص نیروهای زلزله میباشد که با مقطع I شکل اجرا میشود. این دیوار برشی، که در هسته ساختمان قرار میگیرد، از بخش پایین بر روی فونداسیون قرار گرفته و در بخش بالای خود به سوپربیم منتهی میشود.
با توجه به اهمیت آنها در محافظت ساختمان از تصادم اشیای خارجی در حین بهرهبرداری و با عنایت به کارکرد آنها، کنترل کاملاً دقیقی بر روی قطعات پیشساخته انجام میشود و اگر بتن ستونی مناسب نبوده باشد آن ستون از رده خارج میشود. مقاومت بتن در این ستونها نیز به صورت هماهنگ با سوپروال از ۶۰ تا ۳۶ نیوتن بر میلیمترمربع متغیر است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.