کتاب منشا خدا اثر لارنس گاردنر
کتاب منشا خدا اثری از لارنس گاردنر است که به صورت فایل PDF بوده و شامل 316 صفحه است.
لارنس گاردنر کیست ؟
لارنس گاردنر (17 May 1943 – 12 August 2010) نویسنده و پژوهشگر بریتانیایی است. بیشتر پژوهش های او در مورد تاریخ جایگزین بوده است. او در دوران حیات خود نظریه های جالب توجهی داشت. از جمله این نظریه ها ازدواج مریم مقدس، فراماسونری، شوالیه تمپلار، جام مقدس و یهودیت است. اکثر مورخان و محققان او را به عنوان یک نظریه پرداز توطئه گرا می شناسند. اگر کتاب های مقدس هرگز نوشته نشده بودند،آیا از هیچ منبع اولیه دیگری می توانستیم در مورد خدا آگاه شویم ؟
منشأ خدا لارنس گاردنر
رد پای ایمان به یک خدای مذکر در یهودیت، مسیحیت و اسلام به حدود بیش از 2500 سال پیش بر می گردد. وقتی که کتاب مقدس عبرانی،پیدایش،در ششمین قرن پیش از میلاد تدوین شده بود. محتوای داستان پیدایش به روشنی نشات گرفته از سنتی باستانی تر است. اما در سطح آن،شواهد مستند دیگری از هر منبع وابسته به فرهنگی یکتا پرست در رابطه با این خدای منحصر به فرد از قبل از این تاریخ نداریم. سراسر هزاره بعد از آن، مطابق نخستین مذاهب سه گانه مبتنی بر تک خدایی، تصویری از خدا با اندکی تفاوت ارائه شده است.
دگرگونی آشکاری در خدا شناسی مشاهده می شود؛با این حال معمولاً این باور در هر سیستم عقیدتی حفظ شده است که خدای بخشنده و نیک اندیش، حامی پیروانش است. اما در برابر این حکم،همین پیروان در طول اعصار در معرض سلسله ای از مصائب و بلایای دائمی بوده اند.
درباره کتاب منشا خدا
لارنس گاردنر در كتاب خود “منشاء خدا” ، با پيش زمينه اينكه باستان شناسان ساليان دور هر لوحه مكشوفه اي را لزوماً مذهبي تصور مي كردند،به نكته جالبی اشاره مي كند: “بخاطر اين تصور غلط كه نوشته هاي باستاني باید لزوما مذهبي بوده باشند،در اين زمينه است كه ما نقيصه اي را در اظهارات سرآغاز اين فصل كشف كرده ايم كه آنوناكی (انوناگه) نخستين موجوداتي هستند كه به عنوان خدايان مستند شده اند؛ آنها (به عنوان خدايان مستند نشده اند) حداقل نه توسط سومريان”. واژه “خدايان” (از راه ادراك متعارف غربي) در ترجمه هاي اوليه براي تعريف شخصيت هايي كه براي متكلمان دانشگاهي نامفهوم بوده شتابزده بكار گرفته شده است. ( كه باعث تفهيم جهاني اين مطلب شده كه در #بين_النهرين بت پرستي رواج داشته است).
شخصيت هايي كه در طول تاريخ فراتر از هنجار معمول مورد ستايش قرار مي گرفتند با سنتي جا افتاده، ترجمه هاي #ميخي (به همين صورت) در طول قرن بيستم ادامه يافتند و به دلايل آشناي ديرين،همان مورد امروزه نيز مرسوم است
فصل ششم/پروژه عدن : ان، مردوك، آشور،يهوه، خدا، الله …. هر آنچه كه ناميده شود،مردمي از سرزمين تمدن،از اولين روزي كه قدرت ثبت وقايع را يافته اند،يا اولين امپراتوري جهان را پايه نهاده اند تا ورود پيامبر #نينوا به بزرگترين پايتخت دنيا، در اوج قدرت و شكوه و تا به امروز ، همواره شاهدان خداي راستين بوده اند. خدايي كه در الواح بين النهريني بارها از او به عنوان ” او كه خالق همه چيز است” ياد شده است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.