کتاب خدایان آن سوی فضا
کتاب خدایان آن سوی فضا (بازگشت به ستارگان) نوشته اریک فون دانیکن نویسنده سوییسی است. این کتاب تاریخی را مهرداد شاهین ترجمه کرده و به فرمت pdf در کاکو فایل قرار دارد. این کتاب ارزشمند در سال ۱۹۶۹ به چاپ رسید. کتاب خدایان آن سوی فضا را به نوعی می توان ادامه کتاب معروف دیگر این نویسنده یعنی کتاب ارابه خدایان دانست. در کتاب خدایان آن سوی فضا ، این نویسنده معروف در مورد بخشی از پدیده هایی که از لحاظ علمی در عصر او جواب قانع کننده ای ندارند، توضیحات جالب و جواب های قانع کننده ای با ذکر دقیق جزئیات می دهد.
معرفی کتاب خدایان آن سوی فضا
در بخش اول کتاب خدایان آن سوی فضا دانیکن پیش بینی ها و حدس های خود را از روش مسافرت های فضایی انسان ها در آینده بیان می کند. و بهترین روش برای این گونه سفر ها را که خود در ذهن دارد نیز به روی کاغذ می آورد. این قسمت درباره مصاحبه روزنامه “زنگ تفریح” با “اریک فون دانیکن” کاتولیک متعصب سوئیس و علاقمند به کشف راز هایی در دنیا باستان و نشانه های فضا و روان در دوران گذشته است.
در بخش دوم کتاب خدایان آن سوی فضا، فون دانیکن درمورد موضوعاتی همچون ورود فضانوردانی بیگانه از کهکشانی دور به زمین در سی هزار سال قبل ازمیلاد، نیز درباره پارک رازها، می باشد. و او با بهره گیری از روش هایی نوین، فرضیات خود را درباره دوران گذشته و تاثیر آن بر آینده انسان، بازگو کرده است از جمله آن می توان به ستارگان پرواز کرد، نیز تولید اسید آمینه ها در شرایط جوی نخستین زمین، وجود غول ها در افسانه های نخستین و … است. نویسنده به بحث های خود در مورد بشر باستانی و تکنولوژی مرموز او می پردازد و مثال های فراوانی از کار های خارق العاده بشر اولیه را از متون باستانی همچون مهابهاراتا و عهد عتیق و تمدن های باستانی همچون یونانیان باستان ذکر می نماید.
زندگینامه اریک فون دانیکن
اریک فون دانیکن که نام کاملش با تلفظ صحیح اریک آنتون پاول فون دانیکن می باشد، در 14 آوریل در منطقه آلمانی زبان «زوفینگن» در سوییس متولد شد. او کاتولیکی بسیار متعصب بود به همین دلیل در مدرسه «سن میشل» مشغول به تحصیل گردید. و در کنار آن اوقات فراغت خود را با مطالعه ترجمه هایی از متون باستانی می گذرانید. او تحصیلش را در ۱۹ سالگی نیمه کاره رها کرد و در هتلی مشغول به کار شد. و هنگامی که مدیر کل هتل پنج ستاره ای گردید، نخستین کتاب خود را را به نام « خاطرات آیندگان » یا « ارابه های خدایان » انتشار داد که موفقیت و شهرت فراوانی برای او در بر داشت. به طوری که کتاب او در نخستین سال چاپش در ۱۹۶۸ پرفروش ترین کتاب سال در «آلمان» و «آمریکا» گردید و بعدا در ۳۸ کشور دیگر دنیا نیز منتشر گردید.
نظریات فون دانیکن در کتاب خدایان آن سوی فضا باعث شد تا او را پدر نظریات فضانوردی باستانی لقب بدهند. او بسیار علاقه مند به کشف راز هایی در دنیای باستان و نشانه هایی از خدایان فضانوردان در دوران بسیار گذشته بود. و بنابراین در جوانی سفر های پژوهشی و علمی خود را آغاز کرد که همچنان ادامه دارد. او معتقد است در قدیم، فضانوردانی از سیارات دیگر به ملاقات اجداد ما آمدند و به آن ها تمدن و راه و روش زندگی را آموختند. این نویسنده توانست برای تمام فرضیاتش، مدارک بسیاری جمع کرد.
دانیکن و نظریه فضانوردی باستانی
بسیاری از دانشمندان از جمله کارل ساگان و یوسف سامویلوویچ نظریات فضانوردی باستانی را زیر سوال برده اند. اگر چه ساگان همه نظریه دانیکن را کاملاً رد نکرد. اما دانیکن ادعا داشت کتیبه باستانی فلزی ضد زنگ دهلی ستون آهنی، یکی از شواهد حضور ماورا زمینی ها است. بعضی هم اعتبار او را به خاطر شواهد جعلی از جمله عکس ها و نمونه هایی از سفالی بشقاب پرنده به زیر سوال می برند.
او در کتاب “طلای خدایان” و همچنین ” خدایان آن سوی فضا ” مدعی شده که در یکسری تونل باستانی ساخته دست بشر در اکوادور (Cueva de los Tayos) به همراه راهنمایش یکسری مجسمه ای عجیب و خوان مونریکز، فردی که فون دانیکن ادعا می کند راهنما او در تونل ها بوده در مصاحبه با اشپیگل گفت که تمام توضیحات این نویسنده سوییسی تنها محصول گفتگویی طولانی بوده و این عکس ها دستکاری شده اند. فون دانیکن بعدا در مصاحبه با پلی بوی اعتراف کرد که اگرچه او از این کتابخانه لوح هایی فلزی بازدید کرده بوده اما یک قسمت از ماجرا را خود سرهم کرده تا کتابش جالب تر شود.
فهرست کتاب خدایان آن سوی فضا
- پیشگفتار مترجم
- مصاحبه ( روزنامه زنگ تفریح ) با اریک فون دانیکن
- مصاحبه نشریه کانون با اریک فون دانیکن
- گزارش ( هفته نامه نگاه یکشنبه ) با اریک فون دانیکن
- درباره اریک فون دانیکن
- پیشگفتار نویسنده
- بخش اول کتاب خدایان آن سوی فضا : می توان به ستارگان پرواز کرد
- فصل دوم کتاب خدایان آن سوی فضا: در مسیر زندگی
- بخش سوم کتاب خدایان آن سوی فضا: پرسش های یک باستان شناس در روز یکشنبه
- فصل چهارم : گنجینه حافظه انسان
- قسمت پنجم: کره، شکل آرمانی فضاپیما ها
- فصل ششم: تخیل علمی دیروز حقیقت فرداست
- بخش هفتم: گفتمانی در مسکو
- فصل هشتم: مکان های باستانی که سزاوار پژوهش می باشند
- بخش نهم: جزیره ایستر: جستاری پایان ناپذیر
- فصل دهم: به سوی هندوستان برای کنکاش متون مقدس
- قسمت یازدهم: خطا های نیکامان
- فصل دوازهم: پرسش ها و باز هم پرسش هایی بیشتر
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.