کتاب خاطرات یک شاهدخت بابلی
کتاب خاطرات یک شاهدخت بابلی نوشته ماریا ترسا اسمر می باشد. او کتاب خود را در دو جلد ۷۲۰ صفحهای نوشته است. که این کتاب در اوایل سده نوزدهم به رشته تحریر درآمده است. در این کتاب خاطرات سفر های ماریا ترسا به ترکیه، لبنان، سوریه و اسرائیل آمده است.
ماریا ترسا اسمر کیست؟
ماریا ترسا اسمر، نویسنده زن آشوری، در سال ١٨٠۴ در تل کپه عراق بهدنیا آمد. پدرش امیر عبدلا اسمر نام داشت. از او کتاب خاطراتی به نام خاطرات یک شاهدخت بابلی باقی مانده که تا به امروز بینظیر است. او در کتاب خود حتی حرم سلطان های ترکیه را نیز، به تصویر کشیده است. که در سال ۱۸۴۴ میلادی این کتاب به زبان انگلیسی ترجمه شد.او در اروپا به نام شاهدخت بابلی معروف و در فرانسه در گذشت.
قسمتی از کتاب خاطرات یک شاهدخت بابلی
ماریا ترسا توانست با وجود موانع فراوانی که بهعنوان یک زن آشوری در زمان حکومت عثمانی ها بر سر راه او قرار داشت، مدرسه ای مخصوص زنان در بغداد احداث کند که مورد استقبال میسیونر های اروپایی قرار گرفت. همین میسیونرها با پرداخت رشوه به دولت ترکیه، توانستند امتیاز آن مدرسه را از ماریا بگیرند. ماریا که غرق خشم و نامیدی بود و از دوستان مسیحی اش زخم دیده بود، در پناهگاهی به اعراب بدوی پناه برد. او با اعراب زندگی کرد و به ضبط وقایع روزانه آن ها، عروسی ها و مراسم های آنها با جزئیات دقیق پرداخت.
او در چند خط آغازین از پیش گفتار کتاب «خاطرات یک شاهدخت بابلی»، چه زیبا می نویسد: خوشحال کسانی هستند که در طول دوران جوانی، با برخورداری از درجه ای از سلاست،مسیر های زندگی را طی میکنند،و در سنین بالندگی، از صلح و قناعت لذت میبرند. آنها می توانند در اوقات فراغت، با تمام روشنی یک ذهن خالی از دغدغه، غم و اندوه گذشته، خاطراتی که حتی تا به امروز به آسایش کنونی آنها اضافه می شود را روایت کنند. زندگینامه ی آنها به راستی پر از فصل های رنگی و زیباست.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.