کتاب پریان نامه و دیونامه
کتاب پریان نامه و دیونامه از آصف ابن برخیا است. این کتاب در باب طلسمات و ادعیه است که طلسمات بسیار قوی و مجرب دارد. بیشتر مفسّران در تفسیر آیه ۴۰ سوره نمل از آصف بن برخیا نام برده اند. این آیه مربوط به داستان حضرت سلیمان علیه السلام و ملکه سبأ است زمانی که از یاران خود خواست تا تخت ملکه سبأ را برایش حاضر کنند.
شرح این داستان در سوره نمل بر اساس آیات ۳۸ تا ۴۰ به این صورت است: «حضرت سلیمان علیه السلام از یاران خود خواست که پیش از وارد شدن ملکه سبأ، تخت او را در پیشگاه وى حاضر کنند. یکى از جنیان مجلس گفت: من آن را پیش از آنکه از مسند قضا ـ که از بامداد تا ظهر ادامه داشته است ـ برخیزى، نزد تو مى آورم و بر این کار نیرومند و امینم. حضرت سلیمان علیه السلام گفت: سریع تر مى خواهم».
قرآن ادامه داستان را چنین بیان می کند: «قالَ الَّذی عِنْدَهُ عِلْمٌ مِنَ الْکِتابِ أَنَا آتیکَ بِهِ قَبْلَ أَنْ یَرْتَدَّ إِلَیْکَ طَرْفُکَ فَلَمّا رَآهُ مُسْتَقِرًّا عِنْدَهُ قالَ هذا مِنْ فَضْلِ رَبّی لِیَبْلُوَنی ءَ أَشْکُرُ أَمْ أَکْفُرُ وَ مَنْ شَکَرَ فَإِنَّما یَشْکُرُ لِنَفْسِهِ وَ مَنْ کَفَرَ فَإِنَّ رَبّی غَنِیٌّ کَریمٌ ؛ (اما) کسی که دانشی از کتاب (آسمانی) داشت، گفت: پیش از آنکه چشم بر هم زنی، آن را نزد تو خواهم آورد، و هنگامی که (سلیمان) آن (تخت) را نزد خود ثابت و پابرجا دید، گفت: این از فضل پروردگار من است، تا مرا آزمایش کند که آیا شکر او را بجا می آورم یا کفران می کنم؟! و هر کس شکر کند، به نفع خود شکر می کند؛ و هر کس کفران نماید (به خویش زیان نموده است، که) پروردگار من، غنی و کریم است».
آصف ابن برخیا کیست ؟
کتاب پریان نامه و دیونامه متعلق به آصف ابن برخیا می باشد. مفسران درباره شخصى که دانش کتاب آسمانی را داشته و تخت ملکه سبأ را حاضر کرده، متفق القول نیستند. مفسران احتمال داده اند که او آصف بن برخیا، خضر، ضبّه بن اد، مردى صالح از جزیره، یملیخا، ملیخا، تملیخا، بلیخا، بلخ، اسطوم، اسطوس، اسطوع، سلیمان، جبرئیل، یکى از فرشتگان، ذوالنور یا هود بوده است؛ ولى بیشتر مفسران با استناد به روایات، بر این عقیده اند که این شخص، آصف بن برخیا وزیر و دانشمند و فرد قابل اعتماد حضرت سلیمان علیه السلام بوده که اسم اعظم پروردگار را مى دانسته است.
کتاب پریان نامه و دیونامه از آصف بن برخیا بن شمعیا(شمعون) داماد، جانشین، وزیر و به قولى کاتب حضرت سلیمان بن داوود علیه السلام بود. او از بنى اسرائیل و بر اساس بعضى منابع، معلّم دوران کودکى حضرت سلیمان علیه السلام بوده است. برخى نیز او را پسر خواهر، پسرعمو و یا پسرخاله حضرت سلیمان علیه السلام مى دانند. در تورات از شخصى به نام «اَساف بن برکیا» نام برده شده است. این فرد رهبرى گروهى از سرودخوانان و سرایندگان حضرت داوود علیه السلام را بر عهده داشته است و او را از فرزندان لاوى بن یعقوب بن اسحاق معرفى کرده است.
فهرست مطالب کتاب پریان نامه و دیو نامه:
- هکذا برای بستن زبان بدگویان
- برای نجات از هر مشقت
- یک درمان مهم معنوی برای دفع خونریزی ماهیانه
- باطل کردن سحر و جادو و طلسم جهت تفریق و نفاق
- سحر اعظم برای بستن زبان هفتاد و دو تن
- برای همسرانی که دیر به منزل آیند
- باز کردن بخت بسته دختران و پسران
- یافتن شخص غایب
- برای دفع و نابودی دشمن، جهت قهر دشمنان
- برای رفع سردرد و تب
- تقریق بین دو نفر
- برای باطل کردن افسون و طلسم
- افسون صابون برای قوی شدن اشخاص ضعیف
- برای فهمیدن بهبودی بیمار
- برای دانستن اینکه شخصی افسون شده یا نه
- فرستادن دشمنان از محلی به محل دیگر
- قهریه اسمالری
- کتاب اسرار خواص
- اسماء بسته برای رفع پینه و قارچ و خال و زگیل
- جهت طلاق گرفتن مرد یا زن
- برای خواب دیدن برای صاحب اولاد شدن
- جهت تولد اولاد پسر
- جهت رفع سختی زایمان
- برای رفع دندان درد، هگزا برای رفع دندان درد
- برای رفع درد چشم راست و چشم چپ
- هکذا برای صاحب اولاد صالح و نیک شدن
- برای درمان رفع آسم
- کتاب پریان نامه و دیونامه جهت بستن زبان زن
- ایجاد محبت بین زنی که شوهرش را دوست نداشته باشد
- آشتی و صلح بین زن و مرد
- نفاق افکنی بین مردم و جمع
- درمان و رفع ورم سینه
- فرزندار شدن زن نازا
- برای رفع دفع منع
- بدام انداختن فراری
- برای برگرداندن شخص
قسمت دوم فهرست مطالب کتاب پریان نامه و دیو نامه:
قسمت دوم از فهرست ادعیه و طلسمات کتاب کتاب پریان نامه و دیونامه به شرح زیر می باشد:
- برای جلوگیری از تلفات دام
- برای درمان بیماری دام ها
- درمان بز وگوسفند
- برای رفع دل درد
- هکزا برای رفع قولنج از اعضای بدن
- درمان درد قلب و بیماری های قلبی و درمان درد پشت کمر
- درمان درد گردن و گلو
- رفع گرفتگی زانو و…
- برای خوابیدن و بدخوابی کودکان و اطفال
- جلوگیری از حاملگی زنان
- برای عادت ماهانه زنان
- جهت کم شیری زنان
- درمان زنان نازا
- برای رفع نزله، رفع قولنج، رفع دعوا، رفع درد و…
- درمان هفتاد و هفت بیماری
- برای دفع جن و ارواح و حیوانات وحشی
- دعای هفت هیکل برای دفع بغض و عداوت و گینه و دشمنی
- ساعات شریف و دانستن علوم غیبی
- درمان جن زده و جنگیری
- دعای چشم زخم و نظر و چشم شور
- برای دفع شر و دشمنان
- خواب دیدن مردگان و امامان دایره انبیاء
- استخبار
- آیات پر خواص، برای جلب و تشیر
- برای دفع اجنه خبیسه
- دعای حزب البحر جداول اسماء الحسنی جهت جلب روزی و ثروت
- طلسم جنت الاسماء دعای شب برات دعای طعام، دعای نکاح، دعای تولد، دعای شاه میدان و….
اسم اعظم چه بود؟
اسم اعظم پروردگار اسمى است که هرگاه خداوند به آن خوانده شود، اجابت مى کند. به همین دلیل آصف را مستجاب الدعوه مى دانند. روایات فراوانى از طریق اهلبیت علیهم السلام، آصف بن برخیا را وصى حضرت سلیمان علیه السلام معرفى کرده است. همچنین مقصود از «اَلَّذِى عِندَهُ عِلمٌ مِنَ الکِتب» را همین شخص دانسته است. در روایتى از رسول خدا صلى الله علیه و آله آمده است: «آورنده تخت بلقیس، وصى برادرم سلیمان بن داوود بود». در روایات آمده است: وقتی زمان مرگ حضرت سلیمان علیه السلام فرا رسید، خداوند به او وحى کرد که آصف را وصى خود قرار دهد و میراث، نور و حکمت را به وى بسپارد.
کتاب پریان نامه و دیونامه آصف ابن برخیا دارای قوی ترین طلسمات است. برخى معتقدند که اسم اعظمى که آصف خداوند را با آن خواند، «یا حى یا قیوم» بوده است. این عبارت به زبان عبرى «آهیا شراهیا» است. بعضى نیز می گویند: «اللّه الرحمن» بوده است. «یا ذا الجلال و الإکرام» و «یا إلـهنا و إلـه کل شىء إلـهاً وحداً لا إلـه إلا أنت» نیز ذکرهایی که طبق نظر مفسران، همان چیزی بوده که آصف به آن علم داشته است. بنا بر روایات بهره آصف از اسم اعظم، اندک بوده است.
در حدیثی از امام باقر و امام عسکرى علیهما السلام آورده اند که اسم اعظم از ۷۳ حرف تشکیل شده است. آصف یک حرف از آن ها را مى دانست که چون به آن تکلم کرد، در یک چشم به هم زدن تخت بلقیس در دسترس قرار گرفت. ۷۲ حرف دیگر نزد امامان علیهم السلام و علم یک حرف، نزد خداوند ثابت است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.